Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM 2015 is ‘state of the art’ en gebruiksvriendelijke software voor Sales, Marketing, Customer Service en Social Listening. Het is ook één van de snelst groeiende en meest succesvolle CRM-systemen wereldwijd. 

Waarom Microsoft Dynamics CRM?

Klanten kiezen voor Microsoft Dynamics CRM om volgende redenen:

 

Microsoft Dynamics CRM: functioneel

 

De CRM QuickScan (rapport)

Is CRM iets voor uw organisatie? Hoe kan het u helpen beter, sneller of efficiënter te werken? Een CRM QuickScan rapport zet de antwoorden voor u op een rijtje.

Hoe gaat de CRM QuickScan in zijn werk, en hoe kan u er één aanvragen? U leest er alles over hier

 

Het CRM-draaiboek (vragenlijst)

Bent u de CRM-markt aan het verkennen? Is het soms lastig het bos door de bomen te zien? Dan is het CRM-draaiboek iets voor u. Het CRM-draaiboek helpt u om op een gestructureerde en overzichtelijke manier een CRM-selectietraject aan te vatten. 

Downloaden is gratis en vrijblijvend.

 

De kracht van synergie: Microsoft Dynamics CRM en ERP

Microsoft Dynamics ERP en CRM zijn dynamische oplossingen die elkaar naar een hoger plan tillen. Door de krachten van beide te bundelen, krijgen gebruikers inzicht in data die ze met ‘standalone’ ERP en CRM-oplossingen nooit zou bekomen. Lees meer over de voordelen van de tandem Dynamics ERP-CRM voor uw organisatie. 

 

Meer weten? We helpen u graag verder!

Benieuwd of Microsoft Dynamics CRM 2015 iets voor uw onderneming kan betekenen? Aarzel dan niet en neem contact op met ons via telefoon of het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

 

Microsoft Dynamics CRM: in actie!

 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief:

Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief