Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX - voorheen Axapta - is een compleet en schaalbaar ERP systeem voor (groei)bedrijven en bedrijven met meerdere (internationale) vestigingen. Wereldwijd werken miljoenen gebruikers in meer dan 40 landen met het ERP systeem. 

Waarom Microsoft Dynamics AX?

Klanten kiezen voor Microsoft Dynamics AX om volgende redenen:

 

Microsoft Dynamics AX: functionaliteit en factsheets

 

Microsoft Dynamics AX: een oplossing voor úw sector

We bieden standaard industriespecifieke versies aan van Microsoft Dynamics AX voor de voedingsindustrie, de procesindustrie en groothandels en distributieU leest er alles over in deze brochures:

 

Microsoft Dynamics AX en NAV: wat is nu eigenlijk het verschil?

We zijn al jaren ervaren Microsoft Dynamics partner voor zowel AX (vroeger: Axapta) als NAV (vroeger Navision). Een van de vaakst gestelde vragen is dan: wat is nu écht het verschil tussen AX en NAV? U leest het antwoord hier.

 

Gratis tools voor uw ERP-selectietraject

Bent u op zoek naar een (nieuw) ERP-systeem? Dan weet u als geen ander hoe intensief zo’n zoektocht wel is. Hier vindt u twee gratis tools die u helpen om het selectietraject zo efficiënt mogelijk aan te pakken. Deze tools zijn productonafhankelijk.

 

Meer weten? We helpen u graag verder!

Benieuwd of Microsoft Dynamics AX iets voor uw onderneming kan betekenen? Aarzel dan niet en neem contact op met ons via telefoon of het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

 

Microsoft Dynamics AX: in actie!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief:

Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief