Uitdagingen

Onze geïntegreerde en bedrijfsbrede ERP- en CRM-oplossing op basis van Microsoft Dynamics, biedt een antwoord op de essentiële uitdagingen in uw branche.

Wetgeving en retail bepalen de spelregels

Als voedingsverwerkend bedrijf moet u voldoen aan een heel scala van (internationale) wetten, normen en richtlijnen op het vlak van voedselveiligheid en kwaliteitszorg. Komen daar nog bij: de alsmaar strengere - en steeds evoluerende - eisen vanuit de afzetmarkt. Het is immers de retailsector die bepaalt of u meespeelt of niet. Die (externe) druk moet u combineren met het beheersbaar houden van kosten en handhaven van marges.

Extra waarde creëren voor de klant

Klant is koning. Als voedingsbedrijf wilt u dan ook investeren in diensten en technologie die voor uw afnemers extra waarde creëren. Van Vendor Managed Inventory (VMI) over Private Label Support tot elektronisch dataverkeer (EDI): het zijn allemaal diensten die u helpen nét dat verschil te maken met uw concurrenten. Ook in uw communicatie wil u geen enkele steek laten vallen: correcte, pro-actieve, real-time informatie is niets minder dan wat uw klanten verwachten.

Kosten drukken en marges bewaken

Kosten en marges staan voortdurend onder druk. Het onder controle houden van (stijgende) kosten en handhaven van (flinterdunne) marges is dan ook één van de meest stevige uitdagingen in uw sector. Een gedetailleerd inzicht in de kostenstructuur (per klant en per product) moet ervoor zorgen dat u beter en sneller kan sturen, ingrijpen en onderhandelen.

Een perfect draaiende logistieke keten

Logistieke ketens worden internationaler en complexer, maar moeten onder druk van de markt ook steeds sneller en flexibeler opereren. Uw afnemers willen snel en correct beleverd worden, aan de voorwaarden die ze zelf stellen. Die klanteisen moet u perfect in balans brengen met optimaal stock management, kostefficiënte productieplanning en slim transportbeheer.

Microsoft Dynamics AX for Food

Microsoft Dynamics AX for Food biedt een antwoord op deze uitdagingen. De oplossing is gebouwd volgens het principe: simple (eenvoud), agile (flexibel) en powerful (krachtig). De vertrouwde en gebruiksvriendelijke Microsoft 'look & feel' zorgt ervoor dat uw werknemers vlot aan de slag kunnen met het systeem.

Meer weten? Contacteer onsdownload onze brochure of het ERP Lastenboek en ontdek hoe Microsoft Dynamics AX for Food u helpt deze uitdagingen succesvol aan te gaan.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief:

Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief