Uitdagingen

We hebben een focus op CRM-automatisering bij organisaties in de sportwereld (clubs, verenigingen, ...), de culturele sector en de vrijetijdssector. Green4 Microsoft Dynamics CRM Solutions bieden een antwoord op de essentiële uitdagingen in deze branches.

The '360 degrees' view: ken het DNA van élke fan

Uw organisatie drijft op supporters of bezoekers. De loyauteit van deze grote en heterogene groep is cruciaal voor uw succes. Maar weet u wie die mensen zijn? Wat hen drijft en interesseert? Waar ze graag geld aan spenderen? Wanneer ze verjaren en hoe hun kinderen heten? De sleutel tot loyauteit is perfect getimede en relevante one-to-one communicatie. Daarom moet u het (steeds evoluerende) profiel van elke 'klant' door en door kennen.

Customer retention: maak van uw fans uw ambassadeurs

Supporters winnen of bezoekers lokken is één ding. Ervoor zorgen dat ze uw organisatie of club trouw blijven een ander. De concurrentie is groot, en het vrijetijdsbudget van de doorsnee consument beperkt. U wilt uw fans betrokken en loyaal houden. En u hoopt uiteraard dat hun loyauteit wordt vertaald in meer inkomsten voor uw club en uw sponsors.

Data consolidation: alle kennis in één systeem

Gegevens over uw supporters of bezoekers zitten in diverse systemen: databases, ticketing systemen, (online) winkels, internet fora en sociale media-kanalen zoals Facebook en Twitter. Die bron aan informatie is de basis voor een uitgekiende communicatiestrategie én aantrekkelijke incentive programma's. De kracht van al deze data komt slechts echt 'vrij' als ze in één enkel systeem vervat zitten, en niet langer in verschillende informatie-eilandjes.

Maximizing sponsor revenue: bied uw sponsors (veel) waar voor geld

Sponsordeals vormen een wezenlijk deel van uw inkomsten. Maar die sponsors worden alsmaar veeleisender over de 'return' van hun investering. De goudmijn aan gegevens die u over uw supporters en bezoekers kan registreren en consolideren, zijn voor potentiële sponsors een springplank naar een meer gerichte marketing strategie.

Microsoft Dynamics CRM by Green 4 Solutions

Hier leest u meer over onze oplossing.

 

 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief:

Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief