Uitdagingen

Onze geïntegreerde en bedrijfsbrede ERP- en CRM-oplossing op basis van Microsoft Dynamics, biedt een antwoord op de essentiële uitdagingen in uw branche.

Projectcalculatie: kosten bijsturen tijdens het project

De weg tussen voorcalculatie en oplevering is lang. En maar al te vaak blijkt op het einde van de rit dat het project méér heeft gekost dan aanvankelijk voorzien. Er zijn fouten gemaakt in de offerte, de prijzen van materialen zijn gestegen of de transportkosten lopen hoger op dan verwacht. Als u geld dreigt te verliezen aan een project, is het niet enkel cruciaal dat u dat real-time kan zien, maar ook dat u pro-actief kan bijsturen.

Planning: alle balletjes in de lucht houden

Projectplanning is als jongleren met heel veel balletjes. Mensen, materialen, machines, skills ... u wil ze allemaal zo optimaal mogelijk inzetten om uw klanten tevreden te houden en marges te bewaken. Die waterdichte en goed uitgekiende planning moet u echter snel en flexibel kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden: weer, files, extra vragen van de klant, of een nieuwe grote deal die u absoluut niet wil verliezen.

Mobiele techniekers: de controle behouden

Uw techniekers heeft u graag voortdurend op de baan. U streeft naar maximale efficiëntie, dus geeft u hen de (mobiele) tools om - bij klanten of thuis - hun planning te raadplegen en werkbonnen rechtstreeks in het systeem in te geven. Maar u wil ook de controle behouden over al uw mobiele werkers. Zo kan het voor u belangrijk zijn om elke dag de prestaties van uw mobiele werknemers in detail te kunnen raadplegen.

Documentbeheer: uw volledige dossier op één plek

Bij elk dossier hoort een massa aan documenten: offertes, contracten, tekeningen, projectdocumenten, e-mail, briefwisseling, ... U wil al deze ongestructureerde informatie onmiddellijk ter beschikking op één beveiligde en centraal toegankelijke plek. Niet in tientallen folders bij uw werknemers, of ergens ver weg op een server.

Microsoft Dynamics NAV for Projects & Services

Microsoft Dynamics NAV for Projects & Services biedt een antwoord op deze uitdagingen. De oplossing is gebouwd volgens het principe: simple (eenvoud), agile (flexibel) en powerful (krachtig). De vertrouwde en gebruiksvriendelijke Microsoft 'look & feel' zorgt ervoor dat uw werknemers vlot aan de slag kunnen met het systeem.

Hier leest u meer over de oplossing.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief:

Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief