Uitdagingen

Onze geïntegreerde en bedrijfsbrede ERP- en CRM-oplossing op basis van Microsoft Dynamics, biedt een antwoord op de essentiële uitdagingen in uw branche.

Wetgeving en veiligheid bepalen de spelregels

Als procesbedrijf moet u voldoen aan de complexe en steeds veranderende wet- en regelgeving op het vlak van milieu en veiligheid. Inzicht in de goederenstromen van gevaarlijke producten is essentieel. Bovendien moet uw bedrijf duurzaamheid uitstralen en een lage ecologische voetdruk kunnen aantonen.

Nieuwe producten snel in de markt zetten

Klant is koning. Uw klanten verwachten dat u snel en efficiënt nieuwe producten 'op maat' in de markt kan zetten. Dat legt niet alleen een zware druk op uw volledige organisatie. Het vereist ook dat uw R&D-afdeling steeds op de hoogte is van alle laatste nieuwe chemische processen en technieken.

Kosten drukken en marges bewaken

De kwaliteit van natuurlijke grondstoffen is veranderlijk. U moet dus 'on the spot' formules kunnen bijsturen. Dit heeft een directe invloed op de volledige keten, van kostprijsberekening tot stockbeheer. Kostefficiënt receptuurbeheer, inclusief co- en bijproducten, is essentieel om uw marges te kunnen handhaven.

Een perfect draaiende logistieke keten

Uw klanten willen snel en correct beleverd worden, aan de voorwaarden die ze zelf stellen. Die klanteisen moet u perfect in balans brengen met optimaal stock management, kostefficiënte productieplanning en slim transportbeheer.

Microsoft Dynamics AX for Process

Microsoft Dynamics AX for Process biedt een antwoord op deze uitdagingen. De oplossing is gebouwd volgens het principe: simple (eenvoud), agile (flexibel) en powerful (krachtig). De vertrouwde en gebruiksvriendelijke Microsoft 'look & feel' zorgt ervoor dat uw werknemers vlot aan de slag kunnen met het systeem.

Hier leest u meer over het ERP systeem Microsoft Dynamics AX for Process.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief:

Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief