Uitdagingen

Onze geïntegreerde en bedrijfsbrede ERP- en CRM-oplossingen - op basis van Microsoft Dynamics - biedt een antwoord op de essentiële uitdagingen in uw branche.

Kostenbeheersing

U investeert continu in kapitaalintensieve machines en dure arbeidskosten. Dus streeft u ook naar een maximale capaciteitsbenutting van uw mensen, materialen en machines. Cruciaal daarbij is inzicht in uw kostenstructuur, en het antwoord op de vraag: hoe houd ik de kosten onder controle én het rendement hoog.

Capaciteitsbewaking

Dankzij het inzicht in uw kostenstructuur, kunt u de meest optimale logistieke aansturing gaan uitwerken. Dit is belangrijk om de marges onder controle te houden en een snel terugverdieneffect te creëren. Dankzij de voor- en nacalculatie, kunt u ook leren uit de fouten in het verleden en continu bijsturen.

Klantenservice

Klant is koning. U wilt dan ook investeren in technologie die voor uw afnemers extra waarde creëert, zoals elektronisch dataverkeer (EDI), e-invoicing en webportals. Ook in uw communicatie wil u geen enkele steek laten vallen: correcte, pro-actieve, real-time informatie is niets minder dan wat uw klanten van u verwachten.

Integratie

Uw ERP-infrastructuur is geen eiland. Om efficiënt te kunnen blijven werken moet uw 'core' ERP-backbone perfect integreerbaar zijn met andere systemen binnen én buiten de bedrijfsmuren. Het kan daarbij gaan om weegschalen en weegbruggen, MES- en kwaliteitspaketten, scanningssoftware, document management systemen enz.

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics biedt een antwoord op deze uitdagingen. De oplossing is gebouwd volgens het principe: simple (eenvoud), agile (flexibel) en powerful (krachtig). De vertrouwde en gebruiksvriendelijke Microsoft 'look & feel' zorgt ervoor dat uw werknemers vlot aan de slag kunnen met het systeem.

Contacteer ons voor meer informatie.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief:

Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief