Uitdagingen

Onze geïntegreerde en bedrijfsbrede ERP- en CRM-oplossing op basis van Microsoft Dynamics, biedt een antwoord op de essentiële uitdagingen in uw branche.

Optimale klantenservice

Uw klanten willen razendsnel beleverd worden. Daarbij hebben ze vaak specifieke vereisten, bijv. op het vlak van labelling, verpakking en verzending. Ze verwachten 24/7 real-time informatie over beschikbaarheid en promoties. U wilt uw klanten geen 'neen' verkopen. Maar u streeft ook voortdurend naar een hoger rendement via een optimaler (lean) voorraadbeheer.

Centrale orderverwerking vanuit diverse kanalen

Uw klanten willen orders plaatsen op de manier die hen het beste uitkomt. Telefoon, webshop, EDI, fax, toonbank en (steeds vaker) mobiel: ze verwachten dat het kan. Multi-channel orderverwerking mag echter geen extra druk leggen op uw organisatie. Integendeel, het moet u in staat stellen kosten te besparen en omzet te verhogen.

Een perfect draaiende logistieke keten

Kosten drukken en marges handhaven is één van de grootste uitdagingen in de sector. Elke overbodige schakel in de logistieke keten kost geld, en moet uit de flow verdwijnen. Anderzijds moet u er zeker van zijn dat u met een minimum aan schakels én een breed productengamma sneller kan handelen dan uw concurrent.

Flexibiliteit in een veranderende wereld

Flexibiliteit is 'key'. U moet een wendbare speler zijn in een alsmaar evoluerende wereld. Wendbaarheid op het vlak van producten: die hebben een alsmaar kortere life-cycle. Op het vlak van technologie: klanten verwachten dat u investeert in nieuwe concepten, zoals voice-picking en market places. Maar als het gaat om uw eigen business: uw IT-infrastructuur mag geen rem zijn voor groei, maar moet de integratie van nieuwe bedrijven in uw organisatie juist faciliteren.

Microsoft Dynamics AX for Wholesale & Distribution

Microsoft Dynamics AX for Wholesale & Distribution biedt een antwoord op deze uitdagingen. De oplossing is gebouwd volgens het principe: simple (eenvoud), agile (flexibel) en powerful (krachtig). De vertrouwde en gebruiksvriendelijke Microsoft 'look & feel' zorgt ervoor dat uw werknemers vlot aan de slag kunnen met het systeem.

Hier leest u meer over het ERP systeem Microsoft Dynamics AX for Wholesale & Distribution.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief:

Schrijf je in op onze e-mail nieuwsbrief